Sunday, July 25, 2010

~sweet lorh~

MySpace
salam sayang semua..
haha...sowila...ritu poyo2 je nak update selalu
tapi berukben itu wat hal..
n dah pn kne terminate..YES!!xmo ar gne berukben 2..
menyusahkan betol..hoho

papepun..saya nak share something yang saya taboley lupe punye..
iaitu~
"KERETA ROSAK KETIKA DI LAMPU ISYARAT"
MySpace
hahaha..sangat memalukan tapi pengalaman yang sangat sweet oke...
mane taknye...kami berdue nek kete WAQ ****....
dapatla bayangkan betape klasiknya kete 2...
romantik pe nek kete 2 wat dating...
hehehe....
kejadian tu berlaku ketike nak kuar dari giant nilai menuju ke ktm nilai
setibenye di lampu isyarat kat giant nilai 2..
tup2...enjin kete mati...
si driver pun dah menggelabah ar...
mane taknye...belakang de ramai owang kot..
MySpace
start2 xjugak idup...
nak bukak lampu emergency pun da xboley...
xtawu pela yang rosak....

die pun terus tepon umi die untuk datang ketempat kejadian...
lame la gak tunggu..xkan nak biar je kete 2 kat tengah2 jalan
die pn ngan gagah menolak kete 2 kebelakang untuk diletakkan di tepi jalan..
dela dalam 100m n below..
gagah tuh!
saya nak tolong tolak gak...
tapi die suruh kawal stereng je...
*bukan malas oke..
MySpace
pape pun...kejadian ni sangat sweet...
selame ni kat parking je...tapi ritu len sket...saya curik gambar ni..hoho
*muke gagah tolak kete
MySpacememamg penat

thanks kamu:)
~susah senang bersama~

2 comments:

  1. ai ai, macam kenal jer~ hee, junior dtg~ =) dr cinta was here~

    ReplyDelete

apa yang anda rase??